Liverpool: 40 milliós német játékos pótolhatja Cant

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.30. 12:03
Német sajtóértesülések szerint a Liverpool Leon Goretzkát, a Bundesligában szereplő Schalke 04 német labdarúgóját szerződtetné.

Elsőként a Bild számolt be róla, miszerint a 22 esztendős, 12-szeres német válogatott Leon Goretzka Jürgen Klopp csapatánál köthet ki.Leon Goretzka Jürgen Klopp csapatánál köthet ki.

Mint a német lap írja, a futballista nem szándékozik meghosszabbítani a Schalkével a 2018 nyarán lejáró szerződését, a gárda így a télen túladhat a játékoson, ha még szeretne érte pénzt kapni – ennek kapcsán arról lehet olvasni, hogy a Liverpool eredetileg azt tervezte volna, hogy a szezon után ingyen szerzi meg a középpályást, ám mivel Emre Can vélhetően már a téli átigazolási időszakban a Juventushoz szerződik, így Kloppék felgyorsítanák a folyamatot, s Goretzkával pótolnák Cant.

A jelenleg sérült Leon Goretzka a 2017–2018-as szezonban összesen 12 mérkőzésen lépett pályára a Schalke színeiben, ezeken négy gólt szerzett – a játékos értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 40 millió euróra becsüli.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik