Leicester: Shakespeare is a stadionnál gyászol – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.02. 18:12
Mint ismert, október 27-én, a Leicester City West Ham United elleni bajnoki meccse után lezuhant a néhai tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a King Power Stadion melletti parkolóban – mind az öt fedélzeten tartózkodó személy életét vesztette a balesetben. A csapatot 2008 és 2010, valamint 2011 és 2017 között másodedzőként, 2017 júniusától októberig menedzserként irányító, jelenleg az Evertonnál dolgozó Craig Shakespeare is lerótta kegyeletét a stadionnál.

Former Leicester City manager Craig Shakespeare visited King Power Stadium today to pay his respects to Vichai Srivaddhanaprabha and those who sadly lost their lives.

33.2k Likes, 94 Comments - Leicester City (@lcfc) on Instagram: "Former Leicester City manager Craig Shakespeare visited King Power Stadium today to pay his..."

Mint ismert, múlt szombaton a csapat stadionjához közel lezuhant a klub tulajdonosának helikoptere, a fedélzeten utazó öt személy közül senki sem élte túl a balesetet – a BBC szakértője szerint a hátsó rotor problémája okozhatta a helikopter lezuhanását.

A Leicester a hétvégén a Cardiff otthonában lép pályára, a játékosok fekete karszalaggal futnak ki a Millennium Stadion gyepére, és egy perc néma tiszteletadással kezdődik majd a meccs. A mérkőzésre a csapat autóbusszal utazik a walesi fővárosba, mivel a klubnál úgy vélik, az imádott tulajdonos halála után egy héttel túl érzéketlen dolog lenne repülővel érkezni.

A tragédiával kapcsolatos további híreinket IDE KATTINTVA találja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik