Leicester: Ranieriről stadiont kellett volna elnevezni – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.24. 16:33
null
José Mourinho nagyon tiszteli Claudio Ranierit (Fotó: AFP)
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere ismét Claudio Ranierit méltatta.

 

A portugál szakember korábban már kiállt olasz kollégája mellett, akit csütörtökön menesztettek.

„ANGOL BAJNOK és A FIFA-NÁL AZ ÉV EDZŐJE – kirúgva. Ez az új futball, Claudio. Maradj mosolygós, barátom! Azt senki sem törölheti ki a történelemkönyvből, amit tettél”írta Mourinho a hivatalos Instagram-oldalán.

A Manchester United menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján CR feliratú pólóban vett részt, így fejezve ki szolidaritását Claudio Ranierivel.

„Ez kis tisztelgés olyasvalaki előtt, aki a Premier League leggyönyörűbb történetét írta. Olyasvalaki előtt, akiről Leicesterben stadiont kellett volna elnevezni, nem kirúgni.

A Leicester két egymást követő évben írt történelmet. Először, amiért megnyerték a bajnokságot, most pedig azért, mert kirúgták Ranierit, amit nagyon, nagyon nehéz elfogadni. De ez is csak azt mutatja, hogy milyen a futball manapság.

Amikor az előző szezonban engem bajnokként menesztettek, nagyon negatív dolog volt – gondoltam. Most viszont rájöttem, hogy az ehhez képest semmiség volt...” – foglalta összes érzéseit José Mourinho.



SZAVAZÁS

A PL-címvédő Leicester City menesztette a klubbal bajnoki címet szerző menedzsert, Claudio Ranierit. Ön szerint jó döntést hoztak?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik