Leicester: „Ez Vardy végleges döntése, sokakat meglepett!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.11. 16:43
Néhány nappal ezelőtt még egyértelműnek tűnt, hogy az angol bajnok Leicester City futballistája, Jamie Vardy az Arsenalnál folytatja a pályafutását. Aztán egyik pillanatról a másikra elcsendesedtek a hírek, ennek pedig nyomós oka van…

Az angolok már mindent tudtak, azt, hogy Vardy mennyiért vált csapatot, azt, hogy mikor esik át az orvosi vizsgálaton, sőt egyesek már a mezszámára is tippeltek az „ágyúsoknál”.

Ennek ellenére azonban a „Ma átesik az orvosi vizsgálaton!” hír után nem érkezett újabb. Az Arsenal ikonja, Ray Parlour azt is tudja, miért.

„Mindenkinek úgy tűnt, hamar pont kerül az ügy végére. Az Emirates Stadionban voltam, amikor jött a hír, pár percen belül meglehet a hivatalos bejelentés. Lejöttek az edzőpályára a fotósok, a videósok, és vártak. De nem történt semmi, Vardy nem jött. Már az orvosin is átesett, ám nem írt alá, az angol válogatottnál pedig végképp meggondolta magát. Ez a végső döntése, marad a Leicester Citynél, ezzel pedig sokakat meglepett!” – mondta egy tévéshow-ban Parlour.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik