Koronavírus: az angol liga még nem döntött a folytatásról

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.03.16. 13:28
Közleményt adott ki az Angol Labdarúgóliga (EFL), amely egyelőre türelemre inti a futball szereplőit a folytatással kapcsolatban. Mint ismert, az EFL egyelőre április harmadikáig felfüggesztette az összes versenysorozatot, beleértve a Premier League-et is.

„Eljött az ideje, hogy jól megfontoljuk a döntéseinket, ahelyett, hogy spekulációkba kezdjünk – mondta a bajnokságok folytatásával kapcsolatban az angol liga elnöke, Rick Parry. – A játékosok, szurkolók és a dolgozók egészsége és jólléte a legfontosabb, minden fontos döntést ehhez igazodva hozunk meg. Megértjük, hogy a hazai és a nemzetközi média folyamatosan találgat a folytatással kapcsolatban, de jelenleg még nem hoztunk döntést. Nem lenne helyénvaló a különböző tézisekre egyesével reagálni, mivel túl sok az ismeretlen ebben az egyenletben. Az EFL vezetősége csütörtökön ismét összeül, akkor tudunk újabb információkkal szolgálni.”„Eljött az ideje, hogy jól megfontoljuk a döntéseinket, ahelyett, hogy spekulációkba kezdjünk – mondta a bajnokságok folytatásával kapcsolatban az angol liga elnöke, Rick Parry. – A játékosok, szurkolók és a dolgozók egészsége és jólléte a legfontosabb, minden fontos döntést ehhez igazodva hozunk meg. Megértjük, hogy a hazai és a nemzetközi média folyamatosan találgat a folytatással kapcsolatban, de jelenleg még nem hoztunk döntést. Nem lenne helyénvaló a különböző tézisekre egyesével reagálni, mivel túl sok az ismeretlen ebben az egyenletben. Az EFL vezetősége csütörtökön ismét összeül, akkor tudunk újabb információkkal szolgálni.”

A BBC információi szerint a Premier League elnöke, Greg Clarke attól tart, hogy az idényt félbe kell szakítani, nem lesz lehetőség a folytatásra április eleje után sem.

A liga elnöksége csütörtökön tart újabb tanácskozást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik