Kép: Photoshop? Feltűnő eltérés az Everton játékosánál

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.12.09. 17:24
Nem csoda, hogy az Everton és Dominic Calvert-Lewin is büszkén osztotta meg a közösségi médiában a hétvégén történteket: a liverpooli csapat legyőzte a Chelsea-t az ifjú támadó két góljának is köszönhetően. Mindkét Instagram-oldalon feltűnt ugyanaz a fotó, ám akad egy kis különbség…

Calvert-Lewin ugyanis felhúzta a mezét a gólöröm közben, ám az Everton Instagram-oldalán látható fotóval ellentétben saját profilján irigylésre méltó kockahassal feszít. Ezt rengeteg szurkoló kiszúrta, a legtöbben a Photoshop segítségül hívására gyanakszanak.

A 22 éves játékos utólag a (szerinte) eredeti képet is megmutatta, ami inkább az általa közzétett képre hasonlít… Kinek van igaza? az Everton Instagram-oldalán látható fotóval ellentétben saját profilján irigylésre méltó kockahassal feszít. Ezt rengeteg szurkoló kiszúrta, a legtöbben a Photoshop segítségül hívására gyanakszanak.

A 22 éves játékos utólag a (szerinte) eredeti képet is megmutatta, ami inkább az általa közzétett képre hasonlít… Kinek van igaza?

Az Everton, illetve Calvert-Lewin fotója

DCL. * * * #everton #efc #blues #toffees #EVECHE #chelsea #goodisonpark #richarlison #R7 #premierleague #pl

49k Likes, 491 Comments - Everton (@everton) on Instagram: "DCL. * * * #everton #efc #blues #toffees #EVECHE #chelsea #goodisonpark #richarlison #R7..."


What a day!!! Nothing in the world beats that feeling, players and fans unbelievable today! 2 goals and 3 points UTFT

42.2k Likes, 643 Comments - DCL (@domcalvertlewin) on Instagram: "What a day!!! Nothing in the world beats that feeling, players and fans unbelievable today! 2..."


Calvert-Lewin utólag megmutatta: ez az eredeti fotó

 


ANGOL PREMIER LEAGUE
16. FORDULÓ
Everton–Chelsea 3–1 (Richarlison 5., Calvert-Lewin 49., 84., ill. Kovacic 52.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik