Ipswich: Priskinnek már három riválisa van, de még egy csatár érkezik

Vágólapra másolva!
2011.06.14. 21:55
Címkék
Bár a Cardifftól megvásárolt Michael Chopra szerződtetésével négyre emelkedett az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town csatárainak száma, Paul Jewell menedzser nem fejezné be a bevásárlást ezen a poszton, újabb labdarúgót igazolna Priskin Tamás posztjára.

„Nagyon jó a csatárállományunk – mondta Jewell. – Connor Wickham fiatal még, de az első csapatnál a helye, mert óriási tehetség. Ott van még Jason Scotland és Priskin is, és Choprát is megszereztük. Ám ez nem elég, még egy támadóra szükségem van, hogy nyugodtan vágjak neki a szezonnak. Már meg is van a kiszemeltünk, akit sikerült titokban tartanunk, de már haladunk az ügylettel."

Priskin az idényt még úgy kezdte, hogy élvezte a korábbi menedtzser, Roy Keane bizalmát, de a télen összeveszett az írrel, aki kirakta a keretből. Priskin szerencséjére Keane-t kirúgták, a helyére kinevezett Jewell pedig azonnal visszahívta, és a kezdőbe is állította. A formajavuláson átment magyar támadót kölcsönvette a feljutásért küzdő Swansea, ám Priskin tavasszal megsérült, és visszakerült Ipswichbe, amely a jelek szerint megtartaná.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik