Havi 138 millió forintot keres a PL-játékos, de nem érdekli, ha az anyja utcára kerül

Vágólapra másolva!
2016.11.07. 12:27
null
Itt lakik jelenleg Nolito édesanyja és a hatéves ikergyerekei
Több mint egy éve nem kommunikált édesanyjával Nolito, a Manchester City spanyol futballistája – és abban az üzenetváltásban sem volt sok köszönet. Egy történet, amely azonban nem csak egy labdarúgó kővé vált szívéről szól.

Rocio Agudo Duran heroinfüggő, a drogra a pénzt a testével kereső nő (volt?), aki nemrég szabadult a börtönből. A 46 éves hölgy történetesen a Manchester City spanyol játékosának, Nolitónak az édesanyja. A Premier League-futballisták szülei általában boldogok, jól élnek és büszkék a gyermekükre, mostani történetünkben a ritka kivételek egyike a főszereplő.

„Tizenhét éves koromban kidobtak otthonról, a fiam ekkor huszonegy hónapos volt. Rossz társaságba keveredtem, loptam, hogy droghoz jussak. A legtöbb pénzt prostitúcióval kerestem” – vallott fiatalkoráról Nolito édesanyja a sztorit boncolgató Mirror újságírójának.

NOLITO UTOLSÓ ÜZENETE AZ ANYJÁNAK
„Ha koldulni akarsz a szupermarket előtt, akkor tedd azt! Ha lopni akarsz, akkor lopj!”

Anélkül, hogy pontosan ismernénk a hölgy életét, megpróbáltatásait, kijelenthetjük, nem éppen az ő általa biztosított környezet lehetett a legmegfelelőbb a kis Nolito felnevelésére. Szerencsére azonban ott voltak a nagyszülők. A nagyszülőkre pedig ezúttal sokkal nagyobb felelősség hárult, mint „a hétvégén mindent megadok (értsd: elkényeztetem...) a kisunokámnak” szerep.

A nagyszülők, Manuel és Dolores felnevelték a kisfiút, akiből aztán kiváló futballista vált. Nolito pedig hálás: sosem felejt el köszönetet mondani azoknak a személyeknek, akik szerették, támogatták, embert csináltak belőle. Minden gólját a nyolc éve elhunyt nagyapjának ajánlja. A Manchester City futballistájának gyakorlatilag a nagyszülei voltak az „igazi” szülei. A „drogos k…rválkodó” Rocio „csak” a biológiai édesanyja.

Itt lakik jelenleg Nolito édesanyja és a hatéves ikergyerekei
Itt lakik jelenleg Nolito édesanyja és a hatéves ikergyerekei

 

Anyja azonban új életet kezdett. Legalábbis ő azt állítja, de ebben, úgy tűnik, nem számíthat fia segítségére. Rocio nemrég szabadult a börtönből, ráadásul hat éve újabb gyermekei születtek. Egy ikerpárt kellene felnevelnie a rovott múltú asszonynak. Nolito eddig állta édesanyja albérletét, de októberben már nem fizetett a lakásért.

NOLITO A NAGYSZÜLŐKRŐL
„A nagyszüleimmel nőttem fel, ők segítették a tanulásomat és minden segítséget megadtak nekem, amit csak tudtak. A nagyapám olyan volt, mintha az édesapám lett volna, ő vette nekem az első focilabdámat is.”

„Biztos vagyok benne, hogy egyetlen Premier League-játékos anyja sem él olyan körülmények között, mint én. A fiam nem fizette az albérletet, így más helyet kellett keresnünk. Megrémültem, mert bármikor kidobhatnak az utcára a két gyerekkel, és akkor tényleg nem lesz hová mennünk. A jelenlegi lakás sem ideális, nagyon nedvesedik és tele van lyukakkal is” – kesergett az édesanya.

Nyilván könnyen lehet pálcát törni a havi 400 ezer fontot (138 millió forint) kereső Nolito felett, a helyzet azonban nem ennyire egyszerű. Azt csakis ő tudhatja, hogy milyen törést, lelki traumát okozott neki az édesanyja, illetve annak nem éppen példaértékű élete.

Nolito édesanyja új életet kezdene
Nolito édesanyja új életet kezdene

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik