Halmosi a Premier League-es Blackpool és a Haladás között dönthet

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 11:31
null
Halmosi Péter (balra) a Hull után a Blackpoolnál folytathatja (Fotó: Action Images, archív)
Címkék
A Nemzeti Sport Online információi szerint Halmosi Pétert szeretné szerződtetni korábbi menedzsere, Ian Holloway, aki jelenleg az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. helyén álló FC Blackpoolt irányítja.

„Halmosi Péterrel kapcsolatban tegnap hívott fel korábbi menedzsere, Ian Holloway, aki jelenleg a Blackpoolt irányítja. A szakvezető elmondta, szívesen látná csapatában a középpályást" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a futballista ügyeit intéző játékosügynök, Filipovics Vladan.

Holloway volt Halmosi első angliai menedzsere még a másodosztályú Plymouthnál, annak idején ő döntött a szerződtetéséről 2007-ben.

Mint ismeretes, Halmosi a múlt héten bontott szerződést a Hull Cityvel, és azóta többször is elmondta, a Haladásban szeretné folytatni a pályafutását, de egyelőre nem tudott megegyezni a szombathelyiekkel.

„Ma egyeztetek Halmosival és a Haladással is, és ezek után már világosabban látjuk majd, hogy alakulhat a játékos jövője. A Premier League mégiscsak a Premier League, de a döntés Halmosi kezében van. Amennyiben ő szívesen szerződne a Blackpoolhoz, akkor szerintem létrejön a megállapodás, nem hiszem, hogy nehéz lenne megegyezni az angolokkal" – tette hozzá Filipovics.

A játékosügynök azt is elmondta, hogy a szigetországból a másodosztály sereghajtója, a Preston menedzsere is érdeklődött a középpályás iránt. Érdekesség, hogy az együttest jelenleg az a Phil Brown irányítja, aki korábban a Hull Citynél mellőzte a magyar légióst...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik