Fulham: Gera univerzalitása miatt távozhat a keveset játszó Riise

Vágólapra másolva!
2011.01.02. 09:29
Az angol élvonalban szereplő Fulham menedzsere, Mark Hughes elmondta, rotációs rendszerének egyik áldozata Björn Helge Riise, aki lehet, hogy januárban távozik a klubtól. A norvég válogatott labdarúgó a szakvezető szerint azért nem kap annyi lehetőséget a csapatban, mert Clint Dempsey és Gera Zoltán több poszton is bevethetők, ezért előfordul, hogy inkább mellettük dönt.

Björn Helge Riise csak két mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban, így elképzelhető, hogy januárban elhagyja a Fulhamet.

„Björnnek nincs szerencséje, mert több univerzális játékosunk is van a középpályán.. Clint Dempsey és Gera Zoltán is több különböző poszton tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani, így Riise sokszor a rotációs rendszer áldozata lett. Az előbb említett két futballista ráadásul jóval tapasztaltabb, ezért szavazok nekik többször bizalmat" – nyilatkozta Mark Hughes, aki kifejtette, továbbra sem tudja garantálni norvég légiósának (a Liverpoollal korábban BL-győztes, majd' százszoros válogatott John Arne Riise öccsének), hogy többet lép majd pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik