Felkészülés: a Liverpool Oslóban folytatta jó sorozatát - videó

Vágólapra másolva!
2013.08.07. 21:29
Hatodik nyári felkészülési meccsét is megnyerte a Liverpool labdarúgócsapata: Brendan Rodgers legénysége Oslóban 4–1-re legyőzte a norvég Valerengát. A vörösöknél Luis Alberto, Iago Aspas, Martin Kelly és Raheem Sterling volt eredményes.

Hatodik meccsét is behúzta a felkészülési időszakban a Liverpool. A Valerenga elleni találkozón a Jones – Spearing, Wisdom, Coates, Flanagan – Henderson, Allen, Alberto, Downing – Aspas, Ibe összeállításban kezdő angol együttes a 31. percben szerezte meg a vezetést az angol csapat: Iago Aspas emelése a kapufáról hullott vissza a mezőnybe, Luis Alberto pedig szemfülesen a hálóba vágta a labdát. Négy minutummal később jött az egyenlítés: Giancarlo González fejelt a hálóba Jordan Henderson mellett. (1–1)Luis Alberto pedig szemfülesen a hálóba vágta a labdát. Négy minutummal később jött az egyenlítés: Giancarlo González fejelt a hálóba Jordan Henderson mellett. (1–1)

Még a szünet előtt visszavette a vezetést a Pool: Stewart Downing centerezése után Aspas volt eredményes közelről. A fordulás után Martin Kelly növelte a Pool előnyét, egy szöglet után talált a hálóba. A végeredményt a 90. percben Sterling állította be, aki egy tetszetős akciót fejezett be góllal. (1–4)



FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Valerenga (norvég)–Liverpool (angol) 1–4 (1–2)
G: González (35.), ill. Luis Alberto (31.), Aspas (44.), Kelly (54.), Sterling (90.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik