Fabregas és a többiek - 10 nagyágyú, akivel újra szárnyalhatna az MU

Vágólapra másolva!
2013.12.14. 20:55
null
Moyes bajban van, de vajon Fabregasékkal megoldódnának a problémái? (Fotó: Action Images)
A Daily Mail újságírói is látják, hogy valami nem stimmel a Manchester United labdarúgócsapatának háza táján. Nem olyan nehéz ezt persze kiszúrni, hiszen a „vörös ördögök” jelenleg csak a tabella kilencedik helyén szerénykednek, ráadásul a Premier League-ben négy forduló óta nyeretlenek. Az angolok azonban az átkok szórása helyett most egy (jobban mondva tíz) megoldással is előálltak, és összegyűjtötték egy listára azokat a játékosokat, akiknek a megszerzését komolyan át kellene gondolnia David Moyesnak a téli átigazolási időszakban, ha még februárban is a manchesteriek kispadját szeretné melegíteni.

A TÍZ LEHETSÉGES TÉLI MU-IGAZOLÁS:
1. Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund) – Várható átigazolási összeg: 24 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 40%

Bár a nyáron a német kijelentette, a szezon végéig biztosan marad a Dortmundnál, az angolok szerint így is van 40 százalék esély arra, hogy Moyesék lecsapnak a középpályásra. A kínaiak egyébként pontosan ugyanekkora esélyt adtak annak is, hogy öt éven belül létezni fognak láthatatlanná tévő köpenyek.

2. Yohan Cabaye (Newcastle)
– Várható átigazolási összeg: 18 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 60%

A teljes Premier League-mezőny által körbeudvarolt Yohan Cabaye-nál már bepróbálkozott a télen az Arsenal is, tíz millió font azonban akkor kevésnek bizonyult, így a manchesterieknek pénzügyesei rendesen megizzadhatnak, ha tényleg le akarnak csapni a Newcastle sokadik franciájára.

3. Éverton Ribeiro (Cruzeiro) – Várható átigazolási összeg: 10 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 60%

Évertont Európában nem sokan ismerik, viszont akik láttak már róla videót, azok szerint bármennyit megér a brazil támadó középpályás. Bár az is igaz, hogy hasonló képsorok alapján már legalább öt Messit találtunk az elmúlt két hétben, szóval, lehet, hogy egy ilyen kisfilm még kevés lesz a nagy berobbanásra.

4. Luka Modric (Real Madrid) – Várható átigazolási összeg: 25 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 40%

Luka Modric köszöni, jól érzi magát Madridban, neve mégis felröppent már több topcsapatnál is. Moyes is szívesen vinné az irányítót, de ehhez vélhetőleg még Carlo Ancelottinak is lesz egy-két szava.

5. Ander Herrera (Athletic Bilbao) – Várható átigazolási összeg: 30 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 40%

A Manchester United által a nyáron már amúgy is szerződtetett Herrera leigazolása egészen reális cél lehet az MU-nál. Szerintünk egyébként a „vörös ördögöknek” megint csak ezt a három ismeretlen öltönyöst kellene Bilbaóba küldeniük, nekik egyszer már úgyis összejött majdnem az üzlet.

6. R
émy Cabella (Montpellier) – Várható átigazolási összeg: 18 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 80%

A Montpellier 23 esztendős támadó középpályása lehet az MU első számú célpontja a téli átigazolási időszakban, a manchesteriek vinnék is a támadót, a franciák pedig szívesen meg is válnának tőle egy „kisebb”összegért cserébe. Csak nehogy a Newcastle előbb lecsapjon...

A manchesteri drukkerek már régóta szeretnék MU-mezben látni Fabregast (Fotó: sports.yahoo.com)
A manchesteri drukkerek már régóta szeretnék MU-mezben látni Fabregast (Fotó: sports.yahoo.com)

7. Cesc Fabregas (Barcelona) – Várható átigazolási összeg: 35 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 40%

Az angol bulvársajtó kedvence, Cesc Fabregas igazolt már írásban az MU-hoz, az Arsenalhoz, sőt kis híján még a Real Madridhoz is. Bár a spanyol még rá sem nézett érkezése óta egy másik csapat mezére, az angolok már el is könyvelték, hogy legkésőbb a nyáron visszatér a szigetországba, mivel mindenkivel összeveszett a Barcelonánál. Azért nagyobb összeget még ne tegyünk arra, hogy Cesc elkezdi köpködni a csapattársakat, magához vesz egy-két pogácsát, majd hajóra száll.

8. Koke (Atlético Madrid) – Várható átigazolási összeg: 16 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 60%

Az új Isco (aki pont abban évben született, mint a régi Isco) nem lehet rossz vétel, hiszen Radamel Falcao, Diego Forlán, David Villa és Diego Costa mellett tanulta a szakmát az Atléticóban. A megfigyelők szerint egyébként a spanyol nagyon könnyedén tudna alkalmazkodni az angol stílushoz, így különösen jól járhatnának vele Moyesék.

9. Wesley Sneijder (Galatasaray) – Várható átigazolási összeg: 8.5 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 40%

Bár Sneijder meze még szinte lángra sem kapott a Fenerbachce szurkolóinál, máris arról megy a találgatás, hogy az Ajaxban nevelkedett támadó hol köt ki a télen. Sok csapat nincs persze, amely meg tudná fizetni a hollandot, így Moyeséknék még akár esélyük is lehet a Galatánál, ha egy kicsit meghúzzák a nadrágszíjat az ünnepek alatt.

10. Kevin Strootman (AS Roma) – Várható átigazolási összeg: 30 millió font
Esély a megszerzésére az angolok szerint: 40%

Egy újabb lehetetlennek tűnő küldetés. Strootmant az olaszok szerint nem szívesen passzolná le az AS Roma, az azonban tény, hogy egy ilyen típusú játékosra égető szüksége lenne az MU-nak. Ennyiből persze nehéz messzemenő következtetéseket levonni, hiszen Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi megszerzése is valószínűleg jól jönne a „vörös ördögöknek”, bár a csapatmorállal biztos lennének úgyis bajok.

SZAVAZÁS

Ön szerint kit kellene a télen leigazolnia a Manchester Unitednek?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik