Csavaros eszű csalók „csínytevése” az MU kárára?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.03. 12:01
null
Csalódott tárgyalók Madridban (forrás: sport.es)
Régóta mondják, hogy csalni csak igazán nagyban érdemes. Angolok szerint ezt tartotta szem előtt az a három férfi, aki – szerintük – majdnem kifogta az aranyhalat az átigazolási időszak utolsó óráinak zavaros vizéből. Ezért aztán most szomorkodhatnak Manchesterben és Bilbaóban is, ugyanis Ander Herrera szerződése kútba esett.

Az, hogy az MU szemet vetett Ander Herrerára, az Athletic Bilbao középpályására, régen ismert tény volt. 36 millió eurót kellett volna fizetnie a játékosért, csakhogy homokszem került a gépezetbe. Kiderült ugyanis, hogy három fekete öltönyös férfi magát az MU alkalmazottainak adta ki, és így érkezett meg a spanyol liga madridi központjába, hogy megkösse az üzletet – írta a BBC. Az üzlet végül nem jött létre, és azt mondják az angolok, hogy ennek a három embernek nem volt felhatalmazása az MU-tól, csalók voltak, vagy ahogy elnevezték őket: „imposztorok”.

A spanyolok némileg másképpen látják a helyzetet. A fichaes.com szerin a három férfi egy ismert bilbaói ügyvédi irodának volt az alkalmazottja, és pusztán az üzletet akarták nyélbe ütni. A baszk klub eredetileg mindenképpen ragaszkodott a kivásárlási árhoz, vagyis 36 millióhoz. Amikor azonban kiderült, hogy ezért még áfát is kellene fizetni, akkor az MU-nál visszatáncoltak az üzlettől, és inkább megvették Fellainit.

Ember legyen a talpán, aki ezek után megállapítja, hogy mi az igazság…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik