H. D. 2020.01.05 11:05 Frissítve: 2020.01.05 11:19

FA-kupa: még egyszer odaszúrt a Man. City védőjének a csatár

Mint arról beszámoltunk, Tom Pope, az angol negyedosztályban szereplő Port Vale játékosa hirtelen óriási népszerűségre tett szert, miután a Manchester City ellen gólt szerzett az FA-kupában, ezzel  bizonyítva, hogy nem csak a szája járt korábban. A gólt fejelő csatár Twitter-oldalát elárasztották a drukkerek, ő pedig újabb bejegyzésekkel jelentkezett…

Tom Pope (a levegőben) pillanatok alatt közönségkedvenccé vált az interneten, ezt pedig még fokozni is tudta (Fotó: AFP)

 

Tom Pope és a Manchester City (jobban mondva John Stones) sztorija még 2019 nyarán indult, mikor a negyedosztályú csapat futballistája kiírta Twitterre ezt:

„Megnéztem az összefoglalót az angol válogatott meccséről. Tudom, hogy csak negyedosztályú játékos vagyok, tudom, hogy ő angol válogatott, tudom, hogy ő heti 150 ezer fontot keres, és azt is, hogy milliószor jobb játékos nálam. De imádnám, ha minden héten John Stones ellen játszhatnék, úgy negyven gólom lenne az idényben!”

A Port Vale csatára szombaton az FA-kupában megmutatta, hogy nem csak a szája járt: a 35. percben gólt szerzett a Stonesszal felálló manchesteri védelem ellen.

Pope Twitter-oldalát természetesen azonnal ellepték a drukkerek, a labdarúgó pedig a meccs után folytatta a „műsort”, és még egyszer odaszúrt Stonesnak…

„Bocsánat, de nem tudok mindenkinek válaszolni, hihetetlen ez az egész. Csak annyit szeretnék még mondani, hogy tévedtem, amikor azt mondtam, 40 gólig jutnék ellene egy idényben… Inkább 50 gólig… Élvezzétek a hétvégét!” – írta Tom Pope a Twitterre.

Tom Pope on Twitter

Sorry I can't reply to everyone it's gone mental! I'd just like to say I was completely wrong and bang out of order to say I'd score 40 a season..... it's more like 50 enjoy your weekend„A napom fénypontja nem is a gól volt, hanem az, hogy Benjamin Mendy megvárt az öltözőnk előtt, és kérte, hogy csináljunk egy szelfit, amit aztán kitehet a csoportos beszélgetésükbe. Mendy egy igazi troll.”

Tom Pope on Twitter

The Highlight of my day wasn't the goal it was Benjamin Mendy waiting outside our dressing room waiting for a selfie with me to put in their group chat Mendy has bantsANGOL FA-KUPA
A LEGJOBB 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Manchester City–Port Vale (IV.) 4–1

2020.02.22 17:19:39

Angol labdarúgás M. G.

Pep Guardiola csapatának a tizenegyes megint büntetés volt, ám aztán jött a sorsdöntő csere…

2020.02.21 21:10:27

Angol labdarúgás H. D.

Olivier Giroud és Marcos Alonso is betalált, Frank Lampard megint nyert José Mourinho ellen.

2020.02.21 12:19:50

Angol labdarúgás T. I.

A portugál szélső igazi elitklubhoz csatlakozott az Espanyol ellen szerzett triplájával.

2020.02.19 20:01:39

Angol labdarúgás H. D.

A West Ham United szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított, két góllal nyert a címvédő.

2020.02.18 22:07:07

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „A mobil eszközök világában a nagy sportesemények az egyedüliek, amelyek ilyen magas nézettséget tudnak elérni, illetve egy időben, egyszerre tudnak eljutni több speciális célcsoporthoz is.”