FA-kupa: Agüero összeakaszkodott egy szurkolóval – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.20. 07:36
null
Sergio Agüero frusztrált volt a mérkőzés után (Fotó: AFP)
Nem mindennapi jelenetek zajlottak le hétfő este a Wigan–Manchester City FA-kupa-mérkőzés után. A harmadosztályú Wigan óriási meglepetésre kiejtette a kupából a Premier League-ben éllovas Manchester Cityt. A lefújás után a hazai drukkerek elözönlötték a pályát, s az egyik szurkoló úgy felbosszantotta Sergio Agüerót, a City argentin labdarúgóját, hogy a csatárt le kellett fogni.

Már a meccs során is akadtak paprikás jelenetek. Az első félidő végén Fabian Delph, a vendégek játékosa piros lapot kapott, emiatt a Mancester City játékosai heves reklamálásba kezdtek. A szünetben Pep Guardiola, a manchesteriek spanyol menedzsere került szóváltásba Paul Cookkal, a Wigan szakvezetőjével.

A találkozó után a hazai szurkolók berontottak a pályára, míg a City-drukkerek tárgyakat (például egy reklámtáblát is) hajítottak a rendőrök felé. A gyepen az egyik Wigan-szurkoló Agüeróhoz szaladt, és olyat tett, ami miatt az argentin csatárnak „elgurult a gyógyszere”, s rá akart támadni a nézőre. A felvételek alapján nem egyértelmű, pontosan mi történt, ám a helyi beszámolók szerint a szurkoló leköpte a futballistát.



ANGOL FA-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Wigan Athletic (III.)–Manchester City 1–0

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (MÁRCIUS 17.)

Sheffield Wednesday (II.)/Swansea City–Rochdale AFC (III.)/Tottenham Hotspur
Manchester United–Brighton & Hove Albion
Leicester City–Chelsea
Wigan Athletic (III.)–Southampton

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik