Everton: Moyes szerint Suáreznek mázlija volt, hogy nem kapott pirosat

Vágólapra másolva!
2012.10.29. 10:59
A Chelsea–Manchester United mérkőzésen kívül az Everton–Liverpool derbi (2–2) játékvezetői ítéletei is témát szolgáltattak a Premier League vasárnapi játéknapján – a Mersey-parti rangadón született ítéletekkel egyik menedzser sem volt elégedett.

„Suárez nagy mázlista, hogy végig a pályán maradhatott. A Distin elleni szabálytalansága piros lapot ért, ez egyértelmű. A Liverpool gólja a végén viszont szabályos volt, igaz, előtte szerintem nem volt szabálytalanság, így két rossz ítélet született egymás után” – mondta David Moyes, az Everton menedzsere.

„Keserű pirula ez, de le kell nyelnünk, sajnos nem adta meg, pedig egyértelműen szabályos gól volt. Egyszerű döntést kellett volna meghoznia az asszisztensnek… Büszke vagyok fiatal csapatomra, hogy egy valódi katlanban, sokkal tapasztaltabb ellenféllel szemben megállta a helyét” – így Brendan Rodgers, a Liverpool szakvezetője.

Utólag mindkét edző szórakoztatónak találta Luis Suárez Everton-kispad előtt bemutatott műeséses gólörömét – az uruguayi egész héten kapta a megjegyzéseket a „kékektől”, hogy túl gyakran dobálja magát a pályán.

„Tulajdonképpen jópofa volt, én is ezt csináltam volna, ha gólt szerzek” – vélekedett Moyes, míg kollégája scouse (azaz liverpooli) szellemességnek minősítette a sajátos ünneplést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik