Everton: Lukaku elbúcsúzott a drukkerektől, a társaitól és a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.10. 09:50
Romelu Lukaku, az angol élvonalbeli Everton belga labdarúgója – aki szinte biztosan a Manchester Unitedba szerződik – hivatalos közösségi oldalán vett búcsút a liverpooli együttestől, amelyben négy évet töltött el.

„Hatalmas hálával tartozom mindenkinek az Evertonnál – kezdte a 24 esztendős belga válogatott csatár. – Szeretném megköszönni a szurkolók támogatását, minden mérkőzésen segítettek nekem, és büszkén mondom, megtiszteltetés volt előttük játszani. A stadion és az edzőközpont munkatársainak köszönöm, hogy az első naptól kezdve otthon éreztem magam. A csapattársaimnak üzenem, nagyszerű volt veletek futballozni. A szakmai stábnak köszönöm, hogy jobb játékossá váltam. Öröm volt veletek dolgozni, minden tanácsot megfogadok pályafutásom végéig. Köszönök mindent, Everton!”„Hatalmas hálával tartozom mindenkinek az Evertonnál – kezdte a 24 esztendős belga válogatott csatár. – Szeretném megköszönni a szurkolók támogatását, minden mérkőzésen segítettek nekem, és büszkén mondom, megtiszteltetés volt előttük játszani. A stadion és az edzőközpont munkatársainak köszönöm, hogy az első naptól kezdve otthon éreztem magam. A csapattársaimnak üzenem, nagyszerű volt veletek futballozni. A szakmai stábnak köszönöm, hogy jobb játékossá váltam. Öröm volt veletek dolgozni, minden tanácsot megfogadok pályafutásom végéig. Köszönök mindent, Everton!”

Mint ismert, a Manchester United bejelentette, megegyezett az Evertonnal Lukaku átigazolásáról, s az orvosi vizsgálatok után a csatár aláírja szerződését új klubjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik