Derby: engedélyt kapott a Chelsea, tárgyalhatnak Lamparddal

Vágólapra másolva!
2019.06.25. 13:40
null
A Chelsea engedélyt kapott, hogy tárgyaljon Lamparddal (Fotó: AFP)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Derby County a hivatalos honlapján jelentette be, hogy engedélyt adott az edzőt kereső Chelsea-nek, hogy tárgyaljon a csapat menedzserével, Frank Lamparddal.

 

A Derby County hivatalos közleményében arról számolt be, hogy engedélyt adott a Chelsea-nek arra, hogy tárgyaljon Frank Lamparddal, aki a 2018–2019-es idényben mutatkozott be menedzserként az angol másodosztályban.

A Chelsea-legenda első menedzseri idényében nagy sikereket ért el a Derby kispadján, miután a Championship alapszakaszában a 6. helyen végzett a csapattal, majd a rájátszás döntőjébe vezette a klubot, ahol azonban alulmaradt az Aston Villával szemben, így a feljutás elmaradt.

A Derby kijelentette, hogy a továbbiakban nem kommentálja a Lamparddal kapcsolatos történéseket.

A Sky Sports információja szerint a Chelsea hajlandó kifizetni a menedzser szerződésében szereplő 4 millió fontos kompenzációs díjat a Derbynek, így már csak Lamparddal kell megállapodnia.

Derby County on Twitter

Derby County can confirm that they have granted permission for Chelsea to speak to Frank Lampard about the vacant managerial position at Stamford Bridge.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik