Chelsea: újabb klub jelentkezett Kepáért, franciával pótolhatják

Vágólapra másolva!
2020.07.03. 08:02
null
Kepa újabb lépéssel közelebb a távozáshoz? (Fotó: AFP)
Miközben a nem épp megbízhatóságáról híres The Sun arról ír, Kepa Arrizabalaga Sevillába kerülhet kölcsönbe, a francia Le 10 Sport beszámolója szerint a Chelsea bejelentkezett Alphonse Areoláért, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata Real Madridnak kölcsönadott kapusáért.

Arról már hosszú ideje olvasni, hogy Frank Lampard szeretne új kapust találni a Chelsea kezdőjébe. A menedzser nemcsak Kepa meccseken nyújtott teljesítményével, hanem alapvető hozzáállásával is elégedetlen. A korábbi rekordigazolás két év alatt eljátszhatta a bizalmat, amely 80 millió eurós árcédulát ért 2018 augusztusában.

Korábban arról írtak, a Valencia tenne egy próbát a 25 éves játékossal, akit két idényre vennének kölcsön Londonból. Az üzlet egy nagyobb kapuskeringő része lenne, a valenciai Jasper Cillessen az Ajax, az amszterdami André Onana pedig a Chelsea felé venné az irányt ebben az esetben.

Most egy egyszerűbb verzió látszik kibontakozni, ugyanis a Sun úgy tudja, a Sevilla is bejelentkezett a spanyol válogatott futballistáért, és a Chelsea-t még az sem zavarná, ha az andalúziai csapat nem állná egy az egyben a hálóőr 150 ezer fontos heti fizetését, csupán annak egy bizonyos százalékát.

Eközben a londoniak azzal az Alphonse Areolánál tennének egy próbát – először csak kölcsönben, de lehetőség szerint opcióval a későbbi kivásárlásra – aki jelenleg a Real Madridban szerepel. Már amikor lehetőséget kap, mert az évadban összesen 12 pályára lépése volt eddig Thibaut Courtois „mögött”. A 27 éves francia az idény végén visszatér Párizsba, ám ott jelen állás szerint nem számolnak vele...

Ami biztosnak tűnik, szép kis kapuskeringő vár ránk a következő hetekben – csak sikerüljön befejezni a megcsúszott 2019–2020-as labdarúgóévadot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik