Chelsea: Tizenegy rossz választásom volt - Mourinho

Vágólapra másolva!
2013.11.03. 11:08
José Mourinho, az angol élvonalbeli (Premier League) labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea portugál menedzsere a Newcastle elleni 2–0-s vereséget követően önkritikusan nyilatkozott: szerinte hibázott a csapat összeállításakor, és aggasztják a becsúszott, nem várt vereségek.

„Természetesen aggódom, mert én is olvastam, hogy ugyanez történt az elmúlt években. Húsz, valamint tizenöt ponttal lemaradva zárt a csapat. Azért indulhatott csak a BL-ben, mert előtte megnyerte azt, de a ligában az ötödik-hatodik helyen végzett. Előző decemberben már nem volt harcban a csapat a bajnoki címért, mert húsz ponttal le volt maradva. A mostani idényben öt idegenbeli meccsünk volt a PL-ben – tudom, hogy köztük nehéz helyekre is mentünk –, de ezeken mindössze egyszer nyertünk, kétszer pedig kikaptunk. Ez persze engem is aggaszt" – kezdte értékelését a Chelsea portugál menedzsere, José Mourinho.José Mourinho.

„Elkövettem tizenegy hibát, mert nem egy ember hibázik a mérkőzésen, hanem tizenegy. Ez az érzésem van, amikor a csapat rosszul játszik. Természetesen túlzok. Volt néhány játékos, aki, ha nem is kiváló, de normális, jó teljesítményt nyújtott, ám akkor is az az érzésem, hogy tizenegy rossz választásom volt" – tette hozzá Mourinho.


Newcastle vs Chelsea 2:0 GOALS HIGHLIGHTS by footballdaily2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik