Chelsea: „Szégyen!” Mourinho fia is nekiment a szurkolóknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 20:54
A Chelsea a hétvégén 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Southampton ellen, az eredményt és a mutatott játékot – főként Cesc Fabregas teljesítményét – a szurkolók kemény kritikával illették a pályán és azon kívül is. A Stamford Bridge népe azonban kapott maró megjegyzéseket, méghozzá José Mourinho fiától.

A portugál menedzser korábban többször is kritizálta a Chelsea szurkolói által teremtett hangulatot. Most a Fulham korosztályos csapatában, kapusposzton futballozó José Mário Mourinho is megtette egy Instagram-bejegyzésben – az angol sajtó információi szerint.többször is kritizálta a Chelsea szurkolói által teremtett hangulatot. Most a Fulham korosztályos csapatában, kapusposzton futballozó José Mário Mourinho is megtette egy Instagram-bejegyzésben – az angol sajtó információi szerint.

„Miért utálja és állítja be bűnbaknak mindenki Fabregast a vasárnap látottak miatt? A csapat ért el rossz eredményt. Persze Fabregas messze nem a tőle elvárható minőségben játszott, de legalább kitette a szívét a pályára. Keményen küzdött, nem úgy, mint a Chelsea-drukkerek, akik a legrosszabb produkciót nyújtották, amit valaha futballpályán láttam. Fabregast fütyülték, de nem szurkoltak, nem énekeltek. Teljesen egyetértek a »Mourinhónak igaza van, a szurkolóitok sz.rok rigmussal«. Szégyen, amit művelnek!” – írta a fotómegosztó közösségi oldalon Mourinho Jr.

Az élesítés után nem sokkal törölve lett a bejegyzés, majd José Mário Instagram-profilja is hasonló sorsra jutott.

Ifjabbik Mourinho törölt bejegyzése (Forrás: Daily Mail)
Ifjabbik Mourinho törölt bejegyzése (Forrás: Daily Mail)
José Mário ünnepel a Chelsea játékosaival (Forrás: Daily Mail)
José Mário ünnepel a Chelsea játékosaival (Forrás: Daily Mail)
A Mourinho család (Fotó: Reuters)
A Mourinho család (Fotó: Reuters)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik