Chelsea: Samuel Eto'o visszatérne a Mallorcához

Vágólapra másolva!
2014.01.21. 17:00
A Premier League-ben szereplő Chelsea kameruni csatára, Samuel Eto'o elmondása szerint visszatérne korábbi csapatához, a spanyol Mallorcához, amikor távozik a „kékektől”.
„A fiam részéről jön a nyomás, hogy ott fejezzem be a pályafutásomat. A fiam ugyanis ott született. – mondta Eto'o a Cadena Cope-nak. – Mindig is szeretni fogom a Barcát, de jobban kedvelem a Mallorcát.”

Eto'o négy évet töltött el a Mallorcában, ahol 165 mérkőzésen 69 gólt szerzett miután a Real Madrid szerződtette, ám ott nem számítottak rá, és folyamatosan kölcsönadták.

A csatár ezt követően a Barcelonához igazolt, később játszott az Interben is (nem mellesleg mindkét csapattal megnyerte a Bajnokok Ligáját), mielőtt az orosz Anzsi Mahacskalához került.

A múlt nyáron ismét José Mourinho kezei alá került (korábban az Internél is edzette már), a Chelsea-ben ebben a bajnokságban 12 meccsen hat gólt szerzett.

Eto'o azonban sehol sem érezte olyan jól magát, mint Spanyolországban.

„Minden hiányzik onnan. Hiányoznak a csapattársaim, a barátaim, a Barcelona, az időjárás, a sonka, minden…” – mondta Eto'o, aki egy évre írt alá, és még nem tudja, meghosszabbítja-e nyáron lejáró szerződését.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik