Chelsea: pole pozícióban a klub Havertzért – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.07.07. 17:59
null
Kai Havertz Londonban köthet ki (Fotó: AFP)
A goal.com és a The Guardian is úgy tudja, a Chelsea-nek van a legnagyobb esélye arra, hogy szerződtesse a nyáron a Bayer Leverkusen játékosát, Kai Havertzet.

 

A londoni klub sajtóhírek szerint néhány héttel korábban már tett ajánlatot a német középpályásért, ám a 80 millió euró minden bizonnyal nem lesz elég, a Leverkusen ugyanis 100 milliót szeretne kapni.

A játékos szerződtetése kapcsán leggyakrabban emlegetett Bayern München részéről a napokban elárulták, hogy idén biztosan nem tudják szerződtetni Havertzet, ugyanis a koronavírus-járvány okozta pénzügyi kihívások miatt nem tudják megfizetni az árát.

„Megállapodásunk van a játékossal, hogy megfelelő ajánlat esetén már ezen a nyáron távozhat” – mondta Rudi Völler, a Leverkusen sportigazgatója, aki korábban is közölte, hogy reményei szerint a következő szezonban még náluk játszik a 21 éves labdarúgó.

A pénz mellett a Bajnokok Ligája-szereplés lehet a legfontosabb szempont Havertz számára, és a Chelsea ezt még nem biztosította be: Frank Lampard együttese két ponttal előzi meg az ötödik helyen álló Manchester Unitedet.

A Chelsea mellett a Real Madridot emlegetik az idényben 43 tétmérkőzésen 17-szer eredményes játékos kérőjeként. A spanyolok szintén 80 millió eurós ajánlatot tettek a hetekben, mellettük az szólhat, hogy egy évig még kölcsönadnák őt a Leverkusennek, és csak 2021-ben költözne Madridba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik