Chelsea: öt évre aláírt a Monaco francia középpályása – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.15. 18:04
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea megvásárolta az AS Monaco francia válogatott középpályását, Tiemoué Bakayokót. A londoni klub a hírek szerint 40 millió font körüli összeget fizetett a 22 esztendős futballistáért, aki ötéves szerződést kötött a Premier League címvédőjével.

A 22 esztendős védekező középpályást az elmúlt hetekben, hónapokban már többször szóba hozták a Chelsea-vel, amely szombaton bejelentette a szerződtetését. A londoni klub a vételárat nem hozta nyilvánosságra, de sajtóhírek szerint 40 millió fontot fizetett az egyszeres francia válogatott futballistáért, aki öt évre írt alá a Stamford Bridge-en.A 22 esztendős védekező középpályást az elmúlt hetekben, hónapokban már többször szóba hozták a Chelsea-vel, amely szombaton bejelentette a szerződtetését. A londoni klub a vételárat nem hozta nyilvánosságra, de sajtóhírek szerint 40 millió fontot fizetett az egyszeres francia válogatott futballistáért, aki öt évre írt alá a Stamford Bridge-en.

Bakayoko három évig erősítette a Monacót, az előző idényben 51 tétmérkőzésen három gólt és egy gólpasszt jegyzett, míg a Bajnokok Ligájában bekerült a szezon álomkeretébe.

Bakayoko érkezésével gyakorlatilag biztossá vált Nemanja Matics távozása. A szerb középpályás kihagyja a Chelsea ázsiai túráját, és minden bizonnyal a Manchester Unitedhez szerződik.

A 22 esztendős francia labdarúgó Willy Caballero és Antonio Rüdiger után a londoni klub harmadik nyári szerzeménye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik