Chelsea: német válogatott védő a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.13. 12:42
Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea érdeklődik a Stuttgart német válogatott védője, Antonio Rüdiger iránt.

A 21 éves futballista – aki a lengyelek ellen 2–0-ra elveszített Eb-selejtezőn harmadszor, tétmeccsen először lépett pályára a nemzeti csapatban – a nyári átigazolási időszakban a West Ham United kívánságlistáján is szerepelt, az üzlet azonban meghiúsult, mert Rüdigernek állítólag szóbeli megállapodása van a Stuttgarttal, hogy a németek hétmillió euróért egy topcsapat javára értékesítik a játékjogát. aki a lengyelek ellen 2–0-ra elveszített Eb-selejtezőn harmadszor, tétmeccsen először lépett pályára a nemzeti csapatban – a nyári átigazolási időszakban a West Ham United kívánságlistáján is szerepelt, az üzlet azonban meghiúsult, mert Rüdigernek állítólag szóbeli megállapodása van a Stuttgarttal, hogy a németek hétmillió euróért egy topcsapat javára értékesítik a játékjogát.

A védelem közepén és jobb oldalán, valamint védekező középpályásként is bevethető 190 centiméter magas futballista piaci értéke tízmillió euró körül mozog, de sokoldalúsága miatt a szakemberek fényesebb jövőt jósolnak neki, mint a Real Madrid francia középhátvédjének, Raphaël Varane-nak.

A Chelsea védelméből John Terry a 34., míg Braniszlav Ivanovics a 31. életévét tapossa, a fiatalok közül pedig Kurt Zouma és Andreas Christensen sem rendelkezik kellő rutinnal, ezért kerülhetett szóba a svábokkal 2017-ig szerződésben álló Rüdiger szerződtetése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik