Chelsea: Nem elég, hogy tőlünk bocsánatot kért Kepa – Sarri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.26. 18:37
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szerdai játéknapján a Chelsea hazai pályán fogadja a Tottenhamet. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a „kékek” vezetőedzője, Maurizio Sarri a cserét megtagadó kapusról, Kepa Arrizabalagáról elmondta, nem elég, hogy az edzői stábtól bocsánatot kért, valamint arra a kérdésre is válaszolt, hogy a spanyol kapus fogja-e védeni a londoniak kapuját a Spurs ellen.

Mint ismert, a 24 éves spanyol kapuvédő a Manchester City elleni Ligakupa-finálé hosszabbításában nem volt hajlandó lejönni a pályáról, amikor Maurizio Sarri, a londoniak mestere be akarta cserélni a helyére Willy Caballerót a tizenegyespárbajra.Mint ismert, a 24 éves spanyol kapuvédő a Manchester City elleni Ligakupa-finálé hosszabbításában nem volt hajlandó lejönni a pályáról, amikor Maurizio Sarri, a londoniak mestere be akarta cserélni a helyére Willy Caballerót a tizenegyespárbajra.

Kepátegy heti bérének megvonásávalsújtotta a klub, ám a londoniak trénere szerint a büntetés és a bocsánatkérés nem elég.

Persze, beszéltünk Kepával, de az, hogy bocsánatot kért az edzői stábtól, nem elég. Utána elnézést kért a csapattársaitól, valamint a klubtól is. Azt gondolom, nagy hibát vétett, de toleránsnak kell lennünk. Nem akarjuk »megölni« őt. Ez a klub álláspontja.”

A Chelsea olasz vezetőedzőjét arról is kérdezték, hogy vajon a szerdai meccsen Kapával kezdődik-e majd együttesének kezdő tizenegye.

Nem tudom. Döntenem kell. Talán igen, talán nem. Vannak következményei a hibájának. Ha úgy döntök, hogy játszik, akkor készen kell álljon a mérkőzésre. Viszont ha úgy határozok, hogy csak kispados lesz, akkor azt is el kell fogadnia” – nyilatkozta Maurizo Sarri.

A Chelsea–Tottenham Hotspur találkozót szerdán 21 órától rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik