Chelsea: Mourinho titokzatosan anekdotázott Willianról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.23. 14:51
Sajtótájékoztató tartott José Mourinnho, az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a hétfői, Manchester United elleni PL-rangadó előtt. A portugál szakember titokzatosan beszélt Willianról, akit a hírek szerint a londoniak elhappolnak a városi rivális Tottenham elől.

„Az előző sajtótájékoztatókon sem tudtam többet mondani. Próbálok őszinte lenni, és takargatni néhány dolgot. Ha emlékeznek rá, azt mondtam, hogy jó a keretünk, de mindenki ezt mondja, miközben nyitva hagyunk kapukat – mondta José Mourinho, aki később több mindent elárult Willianról. – Az Aston Villa elleni meccs előtt mondtam, hogy van B- és C-tervünk is. Eladnunk nem kell senkit, huszonkét fős keretet akarok. Willian szerintem már meghozta a döntését. Idő előtt semmit sem akarok mondani, a futball bármikor megtréfálhat.”José Mourinho, aki később több mindent elárult Willianról. – Az Aston Villa elleni meccs előtt mondtam, hogy van B- és C-tervünk is. Eladnunk nem kell senkit, huszonkét fős keretet akarok. Willian szerintem már meghozta a döntését. Idő előtt semmit sem akarok mondani, a futball bármikor megtréfálhat.”

Mourinho hozzátette: a Manchester Uniteddel hírbe hozott Juan Mata biztosan marad a Chelsea-nél, Wayne Rooneyt, az MU csatárát pedig nagyszerű játékosnak tartja.

A hírek szerint a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics tegnap éjszaka telefonon beszélt az Anzsi tulajával, Szulejman Kerimovval Willianról, és 35 millió fontos ajánlatot tett neki a brazil középpályásra. Willian állítólag korábban már orvosin volt a Tottenhamnél, ám mégis a Chelsea-ben köthet ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik