Chelsea: Mourinho száműzte, télen távozhat a szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 10:50
null
De Bruyne (balra) a Swindon elleni Ligakupa-meccsen sem élt a lehetőséggel (Fotó: Action Images)
Egybehangzó angol sajtóhírek szerint Kevin De Bruyne a télen távozhat a Chelsea labdarúgócsapatától. A 22 éves belga válogatott középpályás nem tudta meggyőzni José Mourinhót a teljesítményével, így januárban szélnek ereszthetik.

 

A 2012 januárjában a KRC Genktől igazolt De Bruyne a legutóbbi szezont a Werder Bremennél töltötte kölcsönben, és letette a névjegyét: a Bundesligában 32 találkozón tíz gólt szerzett és kilenc gólpasszt osztott ki, amivel több német klub figyelmét is felkeltette.

A 22 éves szélső – aki támadó középpályásként is bevethető – jó teljesítményére Mourinho is felfigyelt, így a jelenlegi idényt a Chelsea első csapatánál kezdte De Bruyne. Ám a londoniaknál nem tudott bizonyítani, így a portugál szakember – aki a Steaua Bucuresti elleni BL-meccs előtti sajtótájékoztatóról kiviharzott, többek között a De Bruynérvel kapcsolatos kérdések miatt is – a héten a második együtteshez száműzte.

Az angol sajtó szerint De Bruyne így a télen távozhat a Chelsea-től, állítólag 17 millió euró az ára. Az érdeklődők között lehet a Borussia Dortmund, a Bayer Leverkusen és az Ajax.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik