Chelsea: Mou rossz diagnoszta, Cech és Terry is játszhat

Vágólapra másolva!
2014.04.29. 16:23
Petr Cech és John Terry, a BL-elődöntő hazai visszavágójára készülő angol Chelsea két rutinos labdarúgója is együtt edzett a társakkal az Atlético Madrid elleni szerdai találkozó előtt, amint arról angol lapok beszámoltak. A korábbi hírekkel ellentétben vélhetően mindketten játékra alkalmas állapotban lesznek holnap, és pályára léphetnek.

„Cech számára véget ért a szezon, Terry talán a BL-döntőben játszhat újra" – mondta a gól nélküli döntetlennel végződő madridi, első felvonást követően a rossz diagnosztának bizonyuló José Mourinho, a londoniak menedzsere.a gól nélküli döntetlennel végződő madridi, első felvonást követően a rossz diagnosztának bizonyuló José Mourinho, a londoniak menedzsere.

A cseh kapus tizennyolc percnyi játékot követően kényszerű cserét kapott a Vicente Calderónban, az angol védő pedig a 73. percben hagyta el a pályát, szintén nem önszántából. Cechnek kificamodott a jobb válla – a helyére beálló Mark Schwarzer nagyszerűen helyettesítette –, Terrynek a bokájával adódtak problémái.

A Chelsea kisebb sérüléssel bajlódó játékosai közül Eden Hazard és Samuel Eto'o is edzhetett ma a társakkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik