Chelsea: megegyeztek a Real Madriddal, Morata orvosira érkezik – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.19. 19:59
A Premier League-ben címvédő Chelsea a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy megegyezett a Real Madriddal Álvaro Morata átigazolásának ügyében. A spanyol válogatott csatár csütörtökön az angol fővárosba repül, hogy a személyes feltételekről tárgyaljon, valamint orvosi vizsgálaton vegyen részt a londoni klubnál.

A Marca értesüléseire hivatkozva néhány órával ezelőtt már beszámoltunk róla, hogy az angol együttes közel áll Morata megszerzéséhez, akiért a hírek szerint 80 millió eurót fizet és a szinte biztosan távozó Diego Costa pótlására szerződteti. A 24 esztendős támadót a nyáron a Manchester Uniteddal is szóba hozták, a „vörös ördögök” azonban végül Romelu Lukakut vásárolták meg. A Marca értesüléseire hivatkozva néhány órával ezelőtt már beszámoltunk róla, hogy az angol együttes közel áll Morata megszerzéséhez, akiért a hírek szerint 80 millió eurót fizet és a szinte biztosan távozó Diego Costa pótlására szerződteti. A 24 esztendős támadót a nyáron a Manchester Uniteddal is szóba hozták, a „vörös ördögök” azonban végül Romelu Lukakut vásárolták meg.

Morata már korábban is felvetődött Diego Costa lehetséges utódjaként, a Chelsea pedig végül valóban az ő szerződtetése mellett döntött. A londoni klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Real Madriddal a futballista vételáráról.

A blancók mezében az előző szezonban 43 tétmérkőzésen 20 gólt szerző csatár csütörtökön Londonba repül, hogy a személyes feltételekről tárgyaljon a Chelsea-vel, valamint átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik