Chelsea: Maradtam volna, ha új szerződést kínálnak - Lampard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 15:19
Frank Lampard, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának korábbi középpályása elismerte, nem akart eligazolni a „kékektől”.

Lampard 13 év után hagyta el a Chelsea-t a 2013–2014-es szezon végén, és aláírt a New York City FC-hez. Amíg új klubjának bajnoksága, az MLS szünetel, kölcsönbe visszatért a Premier League-be, de nem korábbi klubjához, hanem a Manchester Cityhez. aláírt a New York City FC-hez. Amíg új klubjának bajnoksága, az MLS szünetel, kölcsönbe visszatért a Premier League-be, de nem korábbi klubjához, hanem a Manchester Cityhez.

„Egyértelmű, hogy maradtam volna, ha új szerződést kínál nekem a Chelsea – mondta a The Sunnak Lampard. – Semmi okom sem volt rá, hogy távozzak. Igen, valóban szerettem volna több játéklehetőséghez jutni, de ha maradhattam volna, nagy hiba lett volna, ha másképp cselekszem.”

„Nem volt olyan érzésem, hogy már nem bírom ezt a szintet. Ha ez lett volna a helyzet, biztosan nem jövök a Cityhez. Beszéltem José Mourinhóval, ő és a klub is nagyon korrektek voltak velem. Egyszer csak jött a hír a döntésről, amiről nem tudom, hogy honnan érkezett.”

„Amikor megnyertük a BL-t, a klub fiatalításba kezdett, ami teljességgel érthető volt. Ennek ellenére én nem akartam meghátrálni a kihívás elől. Elképzelhető, hogy ez volt a megfelelő forgatókönyv, és most kellett távoznom. Természetesen eszem ágában sem volt itt maradni negyvenéves koromig, amikor már csak a Ligakupában játszhattam volna.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik