Chelsea: kidőlt a belga, retteghetnek a pontos diagnózistól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.10. 13:06
Térdsérülést szenvedett a Chelsea edzésén Thibaut Courtois, akinek az első diagnózisok után a szombati Everton elleni mérkőzést várhatóan mindenképpen ki kell hagynia, s könnyen előfordulhat, hogy több hétig harcképtelen lesz.

A belga kapus egészségesen érkezett vissza az Eb-selejtezők után, de a Chelsea első edzésén az öltözőbe bicegett, miután megrándult a térde. A klubnál attól tartanak, szalagsérülést szenvedett, pontos diagnózis az alaposabb kivizsgálások után várható.

Courtois és a Chelsea számára nem kezdődött jól a szezon, a belgát az első fordulóban kiállították, a másodikban eltiltás miatt nem játszott. A helyére mindkét meccsen Asmir Begovic állt be, a bosnyáknak minden bizonnyal szombaton Liverpoolban is be kell ugrania. A Chelsea négy forduló után a Premier League 13. helyén áll.

Courtois kiesése esetén Begovicnak sűrű hetei lesznek, a Chelsea-re szeptemberben még hat mérkőzés vár – három a bajnokságban (Everton, Arsenal, Newcastle), kettő a BL-ben (Maccabi, Porto) és egy a Ligakupában (Walsall).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik