Chelsea: Kanté legyőzte a félelmet, ismét edzésbe állt!

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.10. 09:22
null
Korábbi döntése ellenére N’Golo Kanté is pályára léphet a folytatásban (Fotó: AFP)
A Chelsea francia középpályása, N’Golo Kanté korábban jelezte, hiába indul újra a bajnokság, a koronavírustól tartva nem hajlandó ismét normális edzéseket végezni. Most meggondolta magát: kedden újfent a társakkal készült.

 

Kanté még május végén jelentette be, félti az egészségét, ezért továbbra is külön szeretne készülni, és hiába kezdődik újra esetlegesen a Premier League, amíg a koronavírus nem tűnik el Nagy-Britanniából, addig nem akar kockáztatni. A hírről az NSO-n is beszámoltunk, ahogy Frank Lampard reakciójáról is. A Chelsea angol menedzsere megértéséről biztosította a francia középpályást, sőt arról is nyilatkozott, igyekszik olyan taktikát kidolgozni a PL-ből hátramaradt mérkőzéseikre, amelyben tökéletesen kiválthatják Kantét.

A goal.com beszámolója szerint azonban fordulat történt: a 29 éves labdarúgó edzésre jelentkezett, s kedden már a társakkal készült.

A visszatérésről egyelőre sem a játékos, sem a klubvezetőség nem nyilatkozott, ám a jelek szerint Kanté legyőzte a félelmét.

A Chelsea 48 ponttal a negyedik helyről várhatja a PL június 17-ére kiírt folytatását. A londoniaknak még kilenc meccsük van hátra az idényből, a harmadik helyen álló Leicestertől öt, az ötödik Manchester Unitedtől három pont választja el őket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik