HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.05.16 13:30 Frissítve: 2017.05.16 17:14

Chelsea: John Terry visszavonulhat a szezon végén

John Terry, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea védője a Watford elleni 4–3-as győzelem után elmondta: nincs kizárva, hogy az eddigi hírekkel ellentétben az idény végén befejezi a pályafutását.

HIRDETÉS
Terry a szezon végén elköszön a Chelsea-től – és lehet a profi futballtól is? (Fotó: AFP)

 

A 78-szoros angol válogatott középhátvéd 2016 januárjában egyszer már bejelentette, hogy elhagyja a klubot, ám a tavaly nyáron kinevezett Antonio Conte maradásra bírta, így még egy évre aláírt a Chelsea-hez. A 36 esztendős futballista azonban a jelenlegi idényben sokkal kevesebb lehetőséget kapott, mint az elmúlt években, ezért újabb hosszabbításra már nem kerül sor: Terry áprilisban bejelentette távozását. Bár sokáig úgy tűnt, hogy profi pályafutása nem ér véget, a játékos elismerte, immár ez is benne van a pakliban.

„Korábban azt mondtam, rendszeres játéklehetőségre vágyom, most viszont nem zárom ki, hogy a vasárnapi lesz az utolsó mérkőzésem, s utána visszavonulok. Amennyiben megfelelő ajánlatot kapok, leülök a családommal és megbeszéljük, eddig azonban nem volt megkeresésem” – mondta John Terry a Sky Sports-nak, hozzátéve, hogy Antonio Conte menedzser hihetetlenül korrekt volt vele szemben.

„Egyik menedzserrel sem volt még ilyen a kapcsolatom: az őszinteség, a tisztelet és a kommunikáció fantasztikus volt, egy játékosnak csak ezek számítanak. Tisztán és érthetően elmondta, hogy dolgozhatok bármilyen keményen, ha a többiek jól játszanak és a csapat folyamatosan nyer, nem kerülhetek be a kezdőbe. Csodásan viselkedett velem, olyan példát mutatott, amit remélhetőleg hasznosítani tudok majd az edzői karrierem során."

Terry a Chelsea játékosaként eddig öt angol bajnoki címet és öt FA-kupát, három Ligakupát, két angol Szuperkupát, valamint egy Bajnokok Ligáját és egy Európa-ligát nyert.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

2018.10.31 13:30:33

Angol labdarúgás I. M.

Vichai Srivaddhanaprabha több volt, mint klubvezető, sokat tett környezetéért és az egész városért.

2018.10.29 14:57:10

Angol labdarúgás BORBÉLY LÁSZLÓ

A tragikus balesetben elhunyt Vichai Srivaddhanaprabha tulajdonosi érájának története.

HIRDETÉS
HIRDETÉS