Chelsea: Itt befejezni? Biztos, nem! Inkább… – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.16. 09:05
null
„Irány vissza? Miért ne?” (Fotó: Reuters)
José Mourinho a lehető legrosszabb időpontot választotta új könyve megjelentetéséhez, a Special One azonban hozta formáját, és megtartotta népszerűsítő körútját. És ha már ott volt, beszélt a nehéz időszakról.

 

Mint arról beszámoltunk, Mourinhót egy mérkőzésre eltiltotta az angol Labdarúgós-szövetség, valamint 50 ezer font befizetésére kötelezte a Southampton elleni meccs után tett kommentárja miatt.

Az ötvenezres bírság egyszerűen szégyen… Különösen, ha figyelembe vesszük mások viselkedését, ugyanezeket mondják, csinálják, mint én, csak ők nem kapnak semmit. Tudom, hogy nem tökéletes az angolom, épphogy elég ahhoz, hogy ebben az országban dolgozzak, de örülök, hogy most megtanultam, a »félelem« szót nem használhatom, viszont ha azt mondom, a játékvezető gyenge és naiv, az rendben van. Jó tudni!” – mondta Mourinho, aki mindenről beszélt, csak az új könyvéről nem.

„Nem tudom, mit hoz a jövő, az azonban egyértelmű, hogy nem a Chelsea-től fogok visszavonulni. Még tizenöt évet biztosan nem húzok ki itt. Jó lenne, de napjaink futballkultúrája ezt nem teszi lehetővé. Szóval irány vissza az Interhez? Miért ne?” – tette fel a költői kérdést a portugál.

Mourinho 2008 júniusa és 2010 májusa között dolgozott a milánóiaknál, akikkel két bajnoki címet, egy Olasz Kupa- és egy Bajnokok Ligája-sikert ünnepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik