Chelsea: így készülnek az El-döntőre, Sarri nem örült neki

S.Á. S.Á.S.Á. S.Á.
Vágólapra másolva!
2019.05.15. 10:42
null
„Hogy micsoda? Amerikai túra?” (Fotó: AFP)
Az Arsenal elleni Európa-liga-döntőre készülő Chelsea játékosai Amerikában és 18 ezer kilométeres utazással hangolnak az idény egyik legfontosabb mérkőzésére.


Így is lehet készülni az idény egyik legfontosabb mérkőzésére: a Premier League harmadik helyén végző Chelsea május 29-én az Arsenallal játszik Európa-liga-döntőt Bakiban, és a londoniak kimerítő amerikai túrával hangolnak a meccsre. Kedden Bostonban edzettek a Harvardon, szerdán (európai idő szerint csütörtök hajnalban) az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő New England Revolutionnal játszanak felkészülési mérkőzést.

A túra Londontól Bostonon át Bakiig cirka 11 500 mérföld, vagyis nagyjából 18 500 kilométer. A csapat menedzsere, Maurizio Sarri nem is rajongott az ötletért, az olasz szakember szerint a játékosoknak inkább pihenésre lett volna szükségük, de bízik abban, hogy így is lesz elég idejük felkészülni az azeri döntőre (ami 14 nap múlva lesz).

Fantasy Premier League on Twitter

Leaping around on roads during @ChelseaFC's tour of USA At least Hazard didn't do this in the season, #FPL managers


 

Chelsea FC on Twitter

See you soon, Boston!


 

A bostoni túra több mint tízezer kilométer lesz oda-vissza a Chelsea-nek, de az El-döntős út is többet jelent majd, mint 8 ezer km (Fotó: The Sun)
A bostoni túra több mint tízezer kilométer lesz oda-vissza a Chelsea-nek, de az El-döntős út is többet jelent majd, mint 8 ezer km (Fotó: The Sun)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik