Chelsea: heti 200 ezer fontot kapna Fabregas - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.06.05. 14:06
Valószínűleg egyre vonzóbb Cesc Fabregas számára a Chelsea ajánlata, hiszen míg korábban az angol sajtó éves szinten ötmillió eurós fizetésről írt, most az összeg duplájáról, ráadásul fontban.

A londoniak napról napra közelebb kerülnek a spanyol válogatottal a vb-re készülő Fabregashoz, lényegében egyetlen riválisuk áll még, a Manchester United. A Liverpool és az Arsenal is érdeklődött volna, de a kivásárlási ár és a középpályás csúcsfizetése esetükben a teljesíthetetlen kategóriába tartozott, így kiszálltak a versenyfutásból.a spanyol válogatottal a vb-re készülő Fabregashoz, lényegében egyetlen riválisuk áll még, a Manchester United. A Liverpool és az Arsenal is érdeklődött volna, de a kivásárlási ár és a középpályás csúcsfizetése esetükben a teljesíthetetlen kategóriába tartozott, így kiszálltak a versenyfutásból.

A spanyol válogatott szerdai sajtótájékoztatóját követően már az volt a hír, hogy Gerard Piqué megsúgta Vicente del Bosquénak a klubtárs nyári távozását, Fabregas eladása 33 millió euró hozhat a Barcának.

Az MU a korábbi hírek szerint a Chelsea-hez képest egymillió eurós plusszal – ott hat, itt öt – akarta kompenzálni azt, hogy nem vesz részt a nemzetközi kupaküzdelmekben, illetve a szezon romjai után kell ismét topcsapatot építenie. Ezzel szemben ma az angol sajtó Fabregas heti 200 ezer fontos (nagyságrendileg 72.6 millió forint) londoni fizetéséről számol be, ami a korábbinak bőven a duplája. Az átigazolási verseny ennek ismeretében eldőlt…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik