Chelsea: Hazard már eldöntötte, hol folytatja karrierjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.12. 22:08
null
Eden Hazard döntött – már csak az a kérdés, hogyan (Fotó: AFP)
Mint azt már vélhetően minden futballkedvelő tudja, Eden Hazard jövője hosszú ideje kérdéses a Chelsea-nél – leggyakrabban a spanyol Real Madridot emlegetik a belga esetleges következő állomáshelyeként. A 28 éves játékost a Leicester City elleni döntetlen (0–0) után természetesen a csaknem minden focirajongót foglalkoztató témáról kérdezték.

 

Hazard a találkozó után elárulta, már döntött.

„Igen, a klub is tud róla. Néhány hete meghoztam már a döntést, de ez nem csak rólam szól. A lényeg, hogy meghoztam a döntést. Szerettem volna, ha ez korábban lezárul, de máshogy alakult. Még várok, ahogyan ti is vártok, és a szurkolók is várnak” – olvasható a futballista mérkőzés utáni állásfoglalása a BBC-n.

A belga ezt követően azt is elárulta, az Európa-liga döntője után vélhetően mindenki tisztábban lát majd a kérdésben.

„Remélem, hogy marad. Eden hét évet játszott már a Chelsea-nél, minden meccsen a legjobbját próbálja nyújtani. Itt az ideje, hogy tiszteljük a döntését” – mondta ezt már a Chelsea menedzsere, Maurizio Sarri.

Hazard a közelmúltban többször is inkább a maradásra utalt, míg a szurkolók is próbálták maradásra bírni a Premier League záró fordulójában, mégpedig egy „Eden Hazard kékvérű, a Chelsea az otthona” feliratú drapériával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik