HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.12 12:50 Frissítve: 2018.02.12 13:05

Chelsea: Ezen a téren kész katasztrófa vagyok – Conte

Antonio Conte, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere elismerte, hogy nehézséget okoz neki, amikor meg kell győznie a vezetőséget új játékosok szerződtetéséről.

HIRDETÉS
Antonio Conte javítana a gyengeségein (Fotó: AFP)

 

„Nem tudom, hogy a jelenlegi keretet lehet-e fejleszteni új játékosokkal. Én azt tapasztaltam, hogy a legjobb eredményeket a már rendelkezésre álló futballistákkal érem el. Olyan típusú edző vagyok, aki egy 6/10-es játékosból 8/10-est csinál, ha pedig utóbbival dolgozom együtt, azt 10/10-essé teszem. Ebben nagyon jó vagyok, viszont ha arra kerül a sor, hogy meggyőzzem a klubot a játékosvásárlásról, kész katasztrófa tudok lenni. Ezen a téren sokat kell tanulnom más edzőktől, menedzserektől” – idézi Contét a Sky Sports.

Az olasz szakember jövője a legutóbbi rossz eredmények miatt kétségessé vált a „kékeknél”, többek között Luis Enrique neve is felvetődött lehetséges utódként. Conte jól ismeri spanyol kollégáját még az olaszországi időszakából, ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy nagyon tiszteli a Barcelona korábbi edzőjét.

„Beszéltem vele mostanában, nagyszerű ember és edző, csodálom őt. A Barcelonánál és a Románál is elérte a céljait, jól szervezett csapatai voltak. Ami a pletykákat illeti, a mi munkánk nem nehéz, de nyitottnak kell lenni, és megérteni, hogy a helyzet pillanatok alatt változhat. A klub különböző döntéseket hozhat, és ez rám vonatkozóan sincs másként. De nem vagyok irigy vagy kicsinyes más edzőkkel szemben, mindenki a saját munkájáért felel.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.26 00:31:51

Angol labdarúgás SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ám a mostani csapat Jürgen Klopp vezetésével, irányításával már az űrfutballt játssza. Lehet-e még tökéletesebb, kidolgozottabb, precízebb a játék, mint most a Poolé? Aligha.

2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS