Chelsea: ennyit kap az új igazolás, nem akarják elhinni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 12:38
Mint arról beszámoltunk, Alexandre Pato érkezése már készpénznek vehető Londonban, a brazil nagy valószínűséggel kölcsönbe érkezik a Chelsea-hez. És már azt is tudni, mennyit keres.

Gyakorlatilag már csak a hivatalos bejelentés hiányzik Pato-ügyben, a brazil csatár is elismerte már, hogy Angliában, a Chelsea-nél folytatja pályafutását.

A sportlapok természetesen azonnal elkezdtek kutatni, és kinyomozták, mennyit fog keresni új együttesében az európai futball vérkeringésébe visszatérő támadó.

Az összeg megdöbbentő. Megdöbbentően kevés.

Az ESPN Brazil beszámolója a játékos pontosan tudja, mekkora kockázat őt szerződtetni, így nem voltak nagy igényei, fizetésemelést csak akkor kér, ha megérdemli.

Pato így állítólag heti 33 ezer fontot fog zsebre rakni, ez átszámolva 54 millió forintos havi bérnek felel meg. Persze, elsőre rengetegnek tűnik ez is, ezzel mégis a Chelsea harmadik legrosszabbul kereső játékosa lesz Kenedy és Ruben Loftus-Cheek mögött.

Elég, ha annyit mondunk példaként, a West Hamben kölcsönben futballozó Victor Moses heti 35 ezer fontot tesz zsebre azért, hogy ne a „kékeknél” játsszon…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik