Chelsea: Eden Hazard biztos a PSG-be igazolásában - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 11:44
null
Eden Hazard (17) a nyáron Párizsba igazol? (Fotó: Action Images)
A francia Le Parisien című napilap információi szerint Eden Hazard, a Chelsea belga labdarúgója biztos abban, hogy nyáron a Paris Saint-Germainbe igazol.

 

A párizsi napilap Eden Hazard egy meg nem nevezett londoni klubtársától tud a várható fejleményről, amelyről a belga szélső beszélt neki állítólag „meglehetősen magabiztosan".

Több forrás szerint a játékos ősszel értesült a PSG elnöke, Nasszer el-Kelaifi őt illető terveiről, és az első benyomások mindkét oldalon kedvezőek.

A PSG állítólag 50-60 millió eurót lenne hajlandó áldozni a Chelsea-nél 2017-ig szerződésben lévő játékosra, ám egyes vélemények szerint José Mourinho, a londoniak menedzsere számára Hazard megtartása nem pénzkérdés – a belga jelenleg mozdíthatatlan kulcsember a csapatban. Ez a nap folyamán megerősítést nyert.

„Hogy nyugtalanná tett-e a hír? Egy pillanatig sem, mert Hazard megszerzésére semmi esélyük – reagált a témával kapcsolatos újságírói felvetésre José Mourinho, a Chelsea menedzsere a pénteki sajtótájékoztatóján. – Ha másfél éve, amikor a Chelsea megvette, negyvenmillió euró volt az értéke, akkor most kalkuláljanak ennek a duplájával vagy a triplájával, szóval egy teljességgel őrült árral. Mindennek tetejébe ő nem az a játékos, akit a Chelsea el akarna adni, egyáltalán, a mi klubunk nem a játékosai kiárusításáról híres."

Hazard a francia élvonalban tűnt fel, a Chelsea 2012 nyarán szerződtette a Lille-ből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik