Chelsea: Diego Costa és Ramires is visszatér a hétvégén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.31. 13:57
José Mourinho, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a QPR elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatón beszélt játékosai egészségügyi állapotáról.

A portugál szakember elmondta, John Obi Mikel és Loic Rémy még nem bevethető, Diego Costa és Ramires azonban visszatér a hétvégén. A spanyol támadóval kapcsolatban Mourinho elismerte, játékosának különleges bánásmódra van szüksége sérülékenysége miatt.John Obi Mikel és Loic Rémy még nem bevethető, Diego Costa és Ramires azonban visszatér a hétvégén. A spanyol támadóval kapcsolatban Mourinho elismerte, játékosának különleges bánásmódra van szüksége sérülékenysége miatt.

Didier Drogbával kapcsolatban a Special One azt mondta, nagyon örül neki, hogy visszatért a csatár, hiszen amikor nagy szükség van rá (márpedig az elmúlt hetekben Costa és Rémy kidőlése miatt ez volt a helyzet), akkor számíthat az elefántcsontparti támadóra, aki ki tudja segíteni csapatát.

Mourinho hozzátette: ez lesz az első Queens Park Rangers elleni találkozója, és nagyon nehéz mérkőzésre számít a londoni derbin. A Chelsea az elmúlt négy QPR elleni összecsapásából háromszor nem talált ellenfele kapujába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik