Chelsea: Diego Costa eltiltását meghosszabbították

Vágólapra másolva!
2016.04.01. 15:34
További egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Diego Costa, a Chelsea labdarúgója, aki még az Everton elleni március 12-i mérkőzésen kapott piros lapot, miután nekiment Gareth Barrynek.

Mint arról korábban beszámoltunk, az angol Labdarúgó-szövetség (FA) sportszerűtlen magatartás miatt fegyelmi eljárást indított az Everton–Chelsea FA-kupa-negyeddöntőn kiállított Diego Costával szemben.az angol Labdarúgó-szövetség (FA) sportszerűtlen magatartás miatt fegyelmi eljárást indított az Everton–Chelsea FA-kupa-negyeddöntőn kiállított Diego Costával szemben.

A Chelsea labdarúgója pénzbüntetést és további egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, azzal az indokkal, hogy sportszerűtlenül tiltakozott, miután piros lapot kapott Michael Oliver játékvezetőtől.

„Diego Costa egy mérkőzésre szóló eltiltást és 20 000 fontos pénzbüntetést kapott, az új büntetés a jelenlegi lejárta után lép hatályba” – olvasható az FA bejelentésében.

Costának eredetileg a West Ham United és az Aston Villa elleni bajnokikat kellett kihagynia, az új döntés értelmében a Swansea elleni találkozóról is lemarad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik