Chelsea: „Az apja utálta Mourinhót, ezért nem ment az MU-hoz!”

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.20. 19:22
Robin Walker, a Chelsea-hez szerződő Christian Pulisic korábbi edzője a The Telegraph-nak adott interjút, melyben elárulta, esélye sem volt a Manchester Unitednek az amerikai tehetség megszerzésére.

A 20 éves, 31-szeres válogatott amerikai 2019 januárjában szerződött 64 millió euróért a Chelsea-hez. Ám mielőtt Londont választotta Pulisic, rengeteg pletykát lehetett hallani arról, hogy a Manchester Unitednél köt ki – elvégre a „vörös ördögöknek” drukkolt gyermekkorában.

Korábbi edzője azonban elárulta, a manchesterieknek esélyük sem volt Pulisic megszerzésére.

„Hatalmas Chelsea-drukker vagyok, mióta az eszemet tudom, így mikor legutóbb Dortmundban jártam, rákérdeztem Pulisicnél, nem akar-e a Premier League-be szerződni. Azt mondta, a Manchester Unitedbe biztosan nem, mert az édesapja utálja José Mourinhót. Többek közt azért, mert nem sok lehetőséget ad a fiatal játékosoknak…” – mondta az amerikai edző.

Mourinho miatt nem lett az MU játékosa Pulisic (Fotó: AFP)
Mourinho miatt nem lett az MU játékosa Pulisic (Fotó: AFP)

„Elkezdtem akkor neki beszélni Londonról, hátha meghozom a kedvét a költözéshez. Végül ő is, és az ügynöke is egyetértett abban, hogy a Premier League-be igazolás a legjobb döntés a karrierje szempontjából. Annak pedig külön örültem, hogy a Chelsea-t választotta” – tette hozzá Walker.

A sors furcsa fintora, hogy ha Pulisic esetleg a Manchester Unitedhez szerződik, akkor sem kellett volna Mourinhóval dolgoznia, ugyanis mire megegyezett a londoniakkal, addigra a portugált már felállították a manchesteri kispadról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik