Chelsea: angol válogatott balhátvéd érkezett – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.08.26. 18:16
null
Ben Chilwell a Chelsea-nél folytatja (Fotó: chelseafc.com)
A Chelsea labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Leicester City angol válogatott balhátvédjét, Ben Chilwellt.


Ben Chilwell ötéves szerződést kötött a Chelsea-vel. Sajtóhírek szerint a londoni együttes 50 millió fontot fizetett a 11-szeres angol válogatott balhátvéd játékjogáért a Leicester Citynek.

„Örülök, hogy csatlakozhattam a Chelsea-hez ebben az izgalmas időszakban. Már várom, hogy tagja legyek a Frank Lampard vezette fiatal és dinamikus csapatnak. Alig várom, hogy elkezdjem az edzéseket, és remélem, hogy nemsokára már nézők előtt léphetünk pályára a Stamford Bridge-en” – mondta a szerződése aláírása után Ben Chilwell.

A 23 éves védő 99 Premier League-mérkőzésen lépett pályára a Leicester Cityben (mérlege 4 gól és 10 gólpassz), továbbá a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott az együttes színeiben.

A Chelsea korábban már bejelentette Hakim Zijes és Timo Werner érkezését, sajtóhírek szerint hamarosan Kai Havertz, Thiago Silva és Malang Sarr is csatlakozik Frank Lampard csapatához.

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik