Chelsea: Anglia ledöbbent, ő követi Mourinhót a kispadon?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.16. 13:24
Váratlan pletykacunami söpört végig az utóbbi órákban Angliában. A The Times információi szerint egy senki által sem várt utód követheti José Mourinhót a Chelsea kispadján.

Mint arról beszámoltunk, ma rendkívüli elnökségi ülést tart a Chelsea, a téma José Mourinho jövője. Több szakíró szerint a portugál menedzser elbocsátása lényegében eldöntetett, a lelépési díjként számára kifizetendő több mint 40 millió font azonban továbbra is visszatarthatja a szakítástól a klub vezetőit.ma rendkívüli elnökségi ülést tart a Chelsea, a téma José Mourinho jövője. Több szakíró szerint a portugál menedzser elbocsátása lényegében eldöntetett, a lelépési díjként számára kifizetendő több mint 40 millió font azonban továbbra is visszatarthatja a szakítástól a klub vezetőit.

A klubnál mindenesetre felkészültek a Mourinho utáni életre, méghozzá egy hatalmas meglepetéssel.

A The Times információi szerint a jelölt a kispadra Juande Ramos!

A 61 esztendős spanyol edző 2014 óta munkanélküli, legutóbb az ukrán Dnipro Dnipropetrovszknál dolgozott.

A pályafutása alatt összesen 15 csapatnál edzősködő szakember a Barcelona B-csapatát és a Real Madridot is edzette, Angliában a Tottenhamnél kapott munkát 2007-ben, de ott sem maradt sokáig.

Hogy miért esett Roman Abramovics tulajdonos választása a spanyolra, abban még az angolok sem értenek egyet. Egyes hírek szerint az orosz milliárdos olyan embert keres, aki ha nem válik be, könnyedén meneszthető az idény végén, mikor a nagy nevek elérhetővé válnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik