Chelsea: a Bayernnek nem sikerült, nyáron a PSG próbálja meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.21. 06:56
null
Hudson-Odoi a PSG érdeklődését is felkeltette (Fotó: AFP)
A Daily Mail beszámolója szerint a Paris Saint-Germain is szívesen látná soraiban a Chelsea saját nevelésű szélsőjét, Callum Hudson-Odoit, aki a télen a Bayern München első számú átigazolási célpontja volt.

A lap emlékeztet, hogy bár Hudson-Odoi januárban valamivel több lehetőséget kapott, amióta a Chelsea botladozik az angol bajnokságban, Maurizio Sarri újfent nem számol az angol tehetséggel, az elmúlt egy hónapban összesen 13 percet játszott a Premier League-ben, emellett a Sheffield Wednesday elleni Ligakupa-mérkőzésen lépett még pályára, ott 60 percet kapott.

Arról több brit forrás is beszámolt, hogy Hudson-Odoi januárban arra kérte a londoni klub vezetését, a több játéklehetőség reményében engedjék őt el, ám a Chelsea végül nem fogadta el a Bayern München 35 millió fontos ajánlatát sem.

A PSG akár ennél nagyobb összeget is képes lehet megajánlani a jelen állás szerint 2020 nyarán lejáró szerződésű középpályásért. A Chelsea ugyanis hiába tett több megállapodástervezetet is Hudson-Odoi elé, a labdarúgó egyelőre nem hosszabbított.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik