Chelsea: ajánlat készül Costáért, közel a távozás – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 10:09
null
Diego Costa nem ünnepel többet a Chelsea mezében?(Fotó: AFP)
A Sky Sports információi szerint az Atlético Madrid még a héten hivatalos ajánlatot tehet a Chelsea-ből elvágyódó Diego Costáért.

 

A madridi klub eredetileg Alexandre Lacazette-et szerette volna szerződtetni, az átigazolási tilalom miatt azonban csak januárban érkezhetett volna a francia klasszis, aki aztán az Arsenalhoz írt alá.

A történtek fényében a csapat korábbi játékosa, Diego Costa felé fordul az Atlético figyelme. A Chelsea-nél parkolópályán kívülre került futballista – Antonio Conte menedzser üzente meg Costának, hogy nem számít rá – szerződtetése a Milannál, a Bayern Münchennél és a kínai Tiencsin Csüancsiennél is szóba került, a spanyol válogatott támadó azonban korábban elmondta, egyedül az Atlético Madrid kedvéért hagyná el a londoniakat.

Nos, az üzlet létrejöttéhez egy lépéssel közelebb kerültünk, a Sky Sports ugyanis arról értesült, hogy az Atlético Madrid még a héten hivatalos ajánlatot tesz Costáért. Bár a 28 esztendős játékos januárig nem léphetne pályára tétmeccsen, a hírek szerint még így sem lenne ellenére a váltás, így minden azon múlik, hogy a klubok képviselői meg tudnak-e egyezni egymással.

Diego Costa – aki a 2016–2017-es szezonban összesen 22 találatig és nyolc gólpasszig jutott – 2014-ben, 32 millió fontért cserébe szerződött a Chelsea-hez az Atléticótól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik