Chelsea: megegyeztek az új menedzserrel – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.23. 12:29
Az olasz La Gazzetta dello Sport keddi címlapján közölte a hírt, miszerint a Premier League-ben szereplő Chelsea megegyezett következő menedzserével, aki nem más, mint Antonio Conte.

A lap szerint Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa és az olasz válogatottat a nyári Európa-bajnokság végéig irányító Antonio Conte személyesen vették fel a kapcsolatot, és előzetes megállapodást kötöttek, ettől azonban még mindkét fél elállhat. Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa és az olasz válogatottat a nyári Európa-bajnokság végéig irányító Antonio Conte személyesen vették fel a kapcsolatot, és előzetes megállapodást kötöttek, ettől azonban még mindkét fél elállhat.

Conte és a Chelsea „házassága” nem új keletű pletyka, több angol és olasz hírforrás is cikkezett már a korábbi Juve-tréner londoni kinevezéséről. Mint ismert, a José Mourinho helyére decemberben kinevezett Guus Hiddink a szezon végén biztosan elhagyja a Chelsea-t.

Sajtóforrások szerint Conte legnagyobb riválisai a Chelsea menedzseri posztjára az Atlético Madridot irányító Diego Simeone és a Juventusszal a második olasz bajnoki cím elhódítására készülő Massimiliano Allegri. Vagy csak voltak?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik