Chelsea: a távozóban lévő Costától megvonják kétheti fizetését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.14. 17:06
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea 300 ezer fontos pénzbüntetést rótt ki Diego Costára, amiért a játékos korábban nem jelent meg a csapat edzőtáborában. A fizetésmegvonásban alighanem a támadó legutóbbi nyilatkozata is közrejátszott.

Mint ismert, Antonio Conte, a Chelsea menedzsere még az előző szezon végén egy SMS-ben tudatta Diego Costával, hogy nem számít rá a továbbiakban. A játékos viszont nem tudott klubot váltani, így még mindig élő szerződése van a londoniakkal. Costa ennek ellenére nem jelent meg a csapat edzőtáborában, és jelenleg is Brazíliában tartózkodik.

A londoniaknál most telt be a pohár, ugyanis a Sky Sports forrásai szerint kétheti fizetésmegvonással, azaz 300 ezer fontnak (nagyjából 100 millió forintnak) megfelelő összeggel büntetik a csatárt.

A büntetésben bizonyára szerepet játszott Costa legutóbbi nyilatkozata, melyben kitálalt az olasz menedzser és a közte lévő feszültségről, kritizálta a londoni együttest, valamint kijelentette, hogy ha meg is büntetik, akkor sem tér vissza a Chelsea-hez. A klub lépett, már csak a játékoson van a sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik